• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Підготовка КЗ "Олександрівська НСЗШ" до нового навчального року

Підготовка КЗ "Олександрівська НСЗШ" до нового навчального року

2017-08-04

/Files/images/2016-2017_nr/serpen/ОНСЗШ2.jpg

Незабаром 1 вересня – початок нового навчального року, тож у комунальному закладі «Олександрівська неповна середня загальноосвітня школа м. Покров Дніпропетровської області» добігає до кінця підготовка до початку навчальних занять.

Під час ремонтних робіт у закладі велику увагу було приділено підготовці систем водо- та теплопостачання. Повністю готова до роботи котельня: частково відремонтовані котли, за бюджетні кошти придбано колісники та у повному обсязі завезено вугілля на весь опалювальний сезон. У приміщенні школи на І поверсі замінена система каналізації та в підвальному приміщенні замінено частково труби водопостачання.

Завдяки добровільній спонсорській допомозі небайдужих батьків, силами техперсоналу, батьківської громадськості, педагогічних працівників були проведені косметичні ремонти у навчальних кабінетах, їдальні, майстерні, бібліотеці, шкільних коридорах тощо.

У ході підготовки школи до нового навчального року відчували постійну підтримку, піклування і дієву допомогу від міської влади на чолі з міським головою Шаповалом О.М., від заступника міського голови Бондаренко Н.О., від управління освіти на чолі з Рубахою Г.П.

Щиро дякуємо усім небайдужим, хто долучися до підготовки закладу до нового навчального року. З нетерпінням чекаємо зустрічі з учнями.

/Files/images/2016-2017_nr/serpen/ОНСЗШ2.jpg/Files/images/2016-2017_nr/serpen/ОНСЗШ3.jpg/Files/images/2016-2017_nr/serpen/ОНСЗШ4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 181

Коментарi