Ми за щасливе дитинство

2012-12-10

/Files/images/novini_3/DSC04074.JPG

Саме під таким гаслом 07.12.2012 року в комунальному дошкільному навчальному закладі № 11 «Сонечко» комбінованого типу культурологічного спрямування відбувся семінар в рамках Всеукраїнської акції «16 днів без насильства».

На нього запросили начальника відділу у справах сім’ї та молоді, начальника управління освіти, методистів ІМЦ, завідуючих ДНЗ міста, соціальних працівників, представників центру первинної медико-санітарної допомоги, центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, служби у справах дітей, кримінальної міліції у справах неповнолітніх, преси та радіо.

В рамках роботи семінару проведено відкрите засідання батьківського клубу «Турботливі батьки» з елементами арт-терапії, під керівництвом завідуючої КДНЗ № 11 - Фролової А.М. та практичного психолога - Смірнової Л.Л., на якому детально розглядались питання викорінення насилля в сім’ї. Батьки-учасники клубу створили плакати за темою: «Зупинимо насилля над дітьми» для організації виставки в дошкільному закладі, розміщенні на сайті ДНЗ та розповсюдження в межах мікрорайону з метою привернення уваги суспільства до даної проблеми.

Усі учасники мали змогу поспілкуватися у тісному колі, обмінятися напрацьованим досвідом з практики роботи сімейних клубів та батьківських всеобучів.

Кiлькiсть переглядiв: 111

Коментарi