• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Конкурс «Кращий капелюшок». Комунальний заклад "Олександрівська НСЗШ"

Конкурс «Кращий капелюшок». Комунальний заклад "Олександрівська НСЗШ"

2017-05-31

/Files/images/2016-2017_nr/ozdorovlennya/kapelyushki/ОНСЗШ_1.JPG

Конкурс «Кращий капелюшок»

Щороку у світі проводяться конкурси: міс міста, країни, світу; день миру, день здоров’я, конкурс козацької пісні, конкурс кращої сукні, а в таборі «Веселка» відбувся конкурс капелюшків.

Взагалі, капелюх вважали найтаємнішим аксесуаром, і в усі часи з ним були пов’язані легенди і повір’я. Його залучали до справи маги й чарівники, потім конусоподібні капелюхи носили астрономи: вважали, що капелюх – це засіб підключення до космосу. Ну, а в книзі про Гаррі Поттера ви зустрінетесь із капелюхом, що вміє розмовляти, розподіляє чарівників по факультетах і з точністю визначає їхні риси характеру.

31 травня 2017 року ми обирали найчарівніший літній капелюшок у пришкільному таборі «Веселка». І помічниками у цьому були наші хлопці. Конкурсантки продемонстрували свої капелюшки, по черзі дефілюючи по «сцені», а глядачі підтримували їх гучними оплесками. Кожна учасниця проявила креативність та нестандартний підхід до самовираження.

/Files/images/2016-2017_nr/ozdorovlennya/kapelyushki/ОНСЗШ_2.JPG/Files/images/2016-2017_nr/ozdorovlennya/kapelyushki/ОНСЗШ_3.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 122

Коментарi