Щаслива країна дитинства

2017-05-30

/Files/images/ozdorovlennya/ОНСЗШ_1.jpg

Щаслива країна дитинства

Очікування літніх канікул – це мрії кожної дитини про відпочинок, улюблене заняття, подорожі, екскурсії, зустрічі з новим, несподіваним, приємним. Гаряче сонце, тепла вода річки, лагідний шепіт листя на деревах збирають дітей у дитячі оздоровчі заклади, щоб відпочити після напруженого навчального року, набратися сил та зміцнити своє здоров'я, знайти нових друзів.

30 травня 2017 року на базі комунального закладу «Олександрівська неповна середня загальноосвітня школа м. Покров Дніпропетровської області» відбулося урочисте відкриття табору з денним перебуванням «Веселка», під час якого директор закладу Троценко Н.Ф. щиро привітала дітлахів із початком табірної зміни.

Після лінійки відбувся святковий концерт «Щаслива країна дитинства», на якому діти демонстрували свої таланти, акторські здібності та вміння. Діти співали веселі пісні, розповідали вірші про щасливе дитинство та літні канікули, танцювали запальний український танок.

Педагог – організатор Кожанова Катерина Олександрівна провела з дітьми цікаві конкурси та естафети. Учасники отримали призи та солодощі. Дуже запам’ятався вихованцям табору конкурс малюнків на асфальті «Барви сонячного літа».

В.о.начальника табору Сергієнко О.П. підвела підсумок цього радісного та щасливого дня, вручила призи та подяки переможцям та побажала не менш цікавих літніх днів.

/Files/images/ozdorovlennya/ОНСЗШ_2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 172

Коментарi