Привіт, літо 2017!

2017-05-29

/Files/images/ozdorovlennya/IMG_20170529_115817.jpg

Привіт, літо 2017!

Найкращий спосіб відпочинку – організований, коли діти мають можливість спілкуватися, змагатися, вдосконалюватися, розвивати свої творчі можливості не стихійно, а під пильним доглядом дорослих. І що важливо - все це відбувається у вільній формі, коли діти мають вибір: можуть гратися, займатися цікавими справами на свій власний розсуд. Романтика, гра, мрія супроводжують дитину повсякчас. Досвідченими вихователями була розроблена цікава програма для відпочинку, яка спрямовує енергію та ініціативу дітей у правильне русло. Дитячий заклад відпочинку табір з денним перебуванням - одна з найцікавіших і найважливіших форм роботи зі школярами в літній період.

З метою проведення організованого дозвілля і оздоровлення дітей у літній період, а також запобігання бездоглядності неповнолітніх у КЗ «СЗШ №9» 29 травня розпочав свою роботу дитячий заклад відпочинку табір з денним перебуванням «Усмішка».

8 загонів вишикувалося на урочисту лінійку з нагоди відкриття табору. «Фантазери». «Ромашки», «Сонечко», «Бджілки», «Веселка», «Калинка», «Соняшник», «Живчик» − ось так назвали свої загони діти. Кожен загін представив свою назву, девіз, емблему і доповів, що знаходиться в повному складі і готовий до активного відпочинку. . На урочистому заході відкриття діти читали вірші про літо, відпочинок, співали веселих пісень, танцювали. В гості до дітей завітали казкові герої, принесли правила життя в таборі «Усмішка».

Відкриття табору стало справжнім святом. Адже відомо, що якщо добре розпочнеш, то добре і закінчиш. Попереду у дітей багато цікавих і добрих справ.

Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi