• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • показ вистави за авторською казкою дошкільнят старшого віку КДНЗ №21та керівника театру Борисовою Л.М. під назвою: «Небезпечні пригоди героїв «Теремка»

показ вистави за авторською казкою дошкільнят старшого віку КДНЗ №21та керівника театру Борисовою Л.М. під назвою: «Небезпечні пригоди героїв «Теремка»

2012-11-30

/Files/images/novini_3/100_6325.JPG

Кожна зустріч в дитячому театрі «Казкарі» на протязі всього місяця листопада теж була присвячена ОБЖД. Діти розігрували етюди, інсценували фрагменти знайомих казок, розучували вірші, загадки, прислів’я, творили, фантазували, імпровізували. І не тільки для того, щоб збагатити свої знання по збереженню здоров’я та життя, а й через слово та казкове дійство навчати глядачів. Вони були і сценаристами, і режисерами, і костюмерами, і художниками – декораторами і, звичайно ж, акторами.

Фіналом плідної роботи був показ вистави – за авторською казкою дошкільнят старшого віку та керівника театру Борисовою Л.М. під назвою: «Небезпечні пригоди героїв «Теремка». Незвичайний пеньок, схожий на теремок, зігрівав звірят, Жаринка – Веселика навчала правилам протипожежної безпеки, а Світлофор – Моргайлик - дорожнього руху. У казці було задіяно 20 маленьких акторів. Виставу показували декілька разів і кожного разу в залі був повний аншлаг, бурхливі оплески дітей та батьків – вдячних глядачів – цілувальників акторського мистецтва.

Кiлькiсть переглядiв: 28

Коментарi