• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Виставка юних майстрів «Вірую – воскресне Україна, як Христос воістину воскрес!»

Виставка юних майстрів «Вірую – воскресне Україна, як Христос воістину воскрес!»

2017-04-25

/Files/images/2016-2017_nr/11kvten/szsh9/виставка1.jpg

Виставка юних майстрів «Вірую – воскресне Україна, як Христос воістину воскрес!»

Христове воскресіння – одне з найважливіших релігійних свят українського народу. До нього завжди готувалися, чекали на нього, прикрашали власні оселі іконами та рушниками. Сьогодні писанки і крашанки стали невід’ємними символами воскресіння Ісуса Христа. Талановиті юні художники та майстри, які навчаються у КЗ "СЗШ №9", підготували до свята Великодня малюнки, витинанки, вишивки, оздобили писанки та декоративні великодні кошики.

Готуючи вироби до цього свята, діти ознайомились з давніми народними обрядами та звичаями проведення великодніх свят. Учні, в своїх малюнках на писанках, хотіли донести до всіх оточуючих побажання добра, злагоди, достатку та здоров’я. Школярі навчилися виготовляти писанки у різних техніках. Це і оригамі, і квілінг, і оздоблення за допомогою стрічок.

До виготовлення великодніх виробів була також залучена шкільна батьківська громадськість.

Усі бажаючі мали змогу ознайомитися із роботами юних майстрів на спеціальній виставці «Вірую – воскресне Україна, як Христос воістину воскрес!», яка проходила у вестибюлі закладу.

/Files/images/2016-2017_nr/11kvten/szsh9/виставка 2.jpg/Files/images/2016-2017_nr/11kvten/szsh9/виставка 3.jpg/Files/images/2016-2017_nr/11kvten/szsh9/виставка 4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 117

Коментарi