Вперед - до яскравих перемог!

2011-09-16

/Files/images/SDC11823.JPG

Днями у Кривому Розі відбувся Кубок Дніпропетровської області зі спортивної акробатики. Місто Орджонікідзе на ньому представляли вихованці дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти (директор І.В.Бакієва) тренерів Образцової О.П, Венгер Т.В., Молодід М.О.
Цього разу на змаганнях йшла боротьба за перше місце між змішаною парою Балихін Андрій, Лях Ганна (м. Орджонікідзе, тренер Молодід М.О., Токмань Н.В.) та Широкий Олександр, Біла Ганна (м. Кривий Ріг) де у напруженій боротьбі наша пара поступилася 0,05 бала та посіла ІІ місце.
У жіночих групових вправах наша трійка дівчат у складі: Слвщьова Поліна, Дума Дарина та Березинська Дарина (тренер Венгер Т.В., Токмань Н.В) зайняла ІІ місце; двійка дівчат у складі: Коваленко Марія та Ткаченко Дана (тренер Образцова О.П.) – ІІІ місце.
На прикінці вересня наша змішана пара у складі: Балихін А. та Лях Г. (за програмою Майстрів спорту) буде представляти м. Орджонікідзе на Чемпіонаті України зі спортивної акробатики у м. Вінниця.
Тими ж днями у Кривому Розі проходили зональні змагання з футболу «Кубок губернатора» присвячений 20-ти річчю незалежності України (серед юнаків 1999-2000 р.н.). Змагання відбулися за підтримки міської влади. Юні футболісти ДЮСШ управління освіти (тренер Г.М.Сєвєров) змагались з командами м.Марганець та з командами Нікопольського та Широківського районів де у запеклій боротьбі поступилися команді Нікопольського району та зайняли ІІ місце.
Тож бажаємо юним спортсменам та їхнім тренерам і надалі високих результатів, яскравих перемог та спортивної вдачі.

Кiлькiсть переглядiв: 173

Коментарi