• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання педагогічного клубу «Діалог» за темою: «Використання інноваційних педагогічних технологій під час роботи з дітьми дошкільного віку з логіко – математичного розвитку».

Засідання педагогічного клубу «Діалог» за темою: «Використання інноваційних педагогічних технологій під час роботи з дітьми дошкільного віку з логіко – математичного розвитку».

2017-04-05

/Files/images/2016-2017_nr/11kvten/kdnz18/Изображение 017.jpg

В рамках Тижня педагогічної майстерності 5 квітня 2017 року в комунальному дошкільному навчальному закладі №18 «Барвінок» (ясла – садок) загального типу еколого – валеологічного спрямування відбулося засідання педагогічного клубу «Діалог» за темою: «Використання інноваційних педагогічних технологій під час роботи з дітьми дошкільного віку з логіко – математичного розвитку».

Керівник клубу, вихователь – методист Сокур Н.Г. виступила з активною доповіддю з мультимедійним супроводом «Розвиток творчого потенціалу дитини дошкільного віку, набуття нею сенсорного досвіду та здатність застосовувати набуті знання у практичній діяльності через використання універсального дидактичного матеріалу паличок Х.Кюізенера та блоків З. Дьєнеша».

Відбувся колективний перегляд організованих форм роботи:

- заняття із логіко – математичного розвитку з використанням паличок Х.Кюїзенера в молодшій групі «Мандрівка потягом» (вихователь Пацеріна І.М.);

- інтегроване заняття з пріоритетом логіко – математичного розвитку з використанням блоків З.Дьєнеша в середній групі (вихователь Гаврюк А.В.).

Змістовною та цікавою була виставка розвивальних посібників та ігор з логіко – математичного розвитку.

Кiлькiсть переглядiв: 42

Коментарi