• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Фольклорно-етнографічна експедиціїя «Звичаї, обряди, традиції мого краю»

Фольклорно-етнографічна експедиціїя «Звичаї, обряди, традиції мого краю»

2017-03-27

/Files/images/2016-2017_nr/1berezen/btdyu/звичаї, обряди....JPG

Стартував міський етап

обласної фольклорно-етнографічної експедиціїї

«Звичаї, обряди, традиції мого краю»

22 березня 2017 року у Будинку творчості дітей та юнацтва відбулася нарада з питань щодо проведення міського етапу обласної фольклорно-етнографічної експедиціїї «Звичаї, обряди, традиції мого краю», підсумок якої буде підводитися у вересні . На зустрічі з представниками загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, відповідальними за цей напрямок роботи, розглядалися такі питання:

1. Ознайомлення з наказом від 17.02.2017р. № 106/0/212-17 та аналітичною довідкою «Про підсумки обласної фольклорно-етнографічної експедиції «Звичаї, обряди та традиції мого краю»

за 2016рік.

2. Створення оргкомітету Експедиції на 2017рік.

3. Обговорення Положення Експедиціїї на 2017-2018 н.р.

4. Складання плану роботи Експедиції.

Кожен заклад визначився з напрямком роботи у двох номінаціях «Культурна та духовна спадщина мого краю» та «Із батьківської криниці». Експедиційні матеріали повинні розкривати творчі дослідження культури і побуту українського народу, вивчення обрядів, традицій та звичаїв, пісенної творчості, дитячого фольклору, народних ремесел Дніпропетровщини.

Участь учнівської молоді в Експедиції сприяє глибокому вивченню та пропаганді національної культурної спадщини українців, активізації науково-пошукової дослідницької роботи.

Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi