Великі осінні збори

2012-11-13

/Files/images/novini_3/P3311478.JPG

09.11.2012 в КЗ «СЗШ №8» відбулися Великі осінні збори,метою яких було розробити основні напрямки багаторічного шкільного проекту «Турбота». Напередодні була проведена престендова дискусія «Що таке турбота?Як ти її розумієш?Про кого ,або про що ти хотів би піклуватись?».
В дискусії взяли участь учні 5-11 класів. На годині спілкування кожен клас обрав по 7 делегатів, були створені групи учнів 5-х,6-х,7-х,8-х,9-х,10-х,11-х класів і призначені керівники. Групи обрали собі назву,гасло,під якими працювали на зборах.
Учні із задоволенням обговорювали напрямки проекту «Турбота»,пропонували свої ідеї. Крім цього учні прослухали Пушкінську проповідь з теми : «Милосердя. Благодійність і турбота».
Несподіванкою для учасників зборів було те, що їм було запропоновано підготувати сюрприз для всіх груп в залі. Учні з натхненням виконували запропоновані їм завдання.На завершення зборів учні всі гуртом заспівали пісню «Изгиб гитары желтой…». Збори так сподобались учасникам,що з’явились пропозиції збиратись якомога частіше.

Кiлькiсть переглядiв: 79

Коментарi