• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Міський семінар-практикум вчителів фізики "Формування творчої компетентності учнів на уроках фізики та в позаурочний час"

Міський семінар-практикум вчителів фізики "Формування творчої компетентності учнів на уроках фізики та в позаурочний час"

2017-02-24

/Files/images/2016-2017_nr/1berezen/ltsey/seminar/DSC08069.JPG

23.02.2017 року на базі КЗ "Ліцей" пройшло засідання міського семінару-практикуму вчителів фізики "Формування творчої компетентності учнів на уроках фізики та в позаурочний час". Метою зустрічі були:

- обмін досвідом вчителів містаз питань формування творчої компетентності вихованців під час навчально-виховного процесу;

- визначення форм і методів роботи, направлених на формування творчих здібностей школяра.

Семінар розпочався доповіддю-презентацією "Формування творчої компетентності учнів на уроках фізики та в позаурочний час", яка супрводжувалась відео-фрагментами " Звіт учнів 7-А класу про виконання доашньої практичної роботи з теми "Сила. Динамометр." та лаборатлрної роботи в 9-Б класі "Визначення сили струму і напруги на різних ділянках кола" (доповідач - О.Ю.Устимчук, заступник директора з НВР КЗ "Ліцей").

Під керівництвом С.М.Шульги, вчителя фізики, спеціаліст вищої категорії, старший вчитель, учениця 10-А класу Нестреляй Вероніка представила власний проект "Використання ядерної енергії в інтересах сталого розвитку".

На завершення, з метою обміну досвідом, С.М.Шульга провів фрагмент уроку в 7-А класі "Тиск. Тиск твердих тіл".

/Files/images/2016-2017_nr/1berezen/ltsey/seminar/DSC08078.JPG/Files/images/2016-2017_nr/1berezen/ltsey/seminar/DSC08087.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 207

Коментарi