Соціалізація в сім’ї та школі

2017-02-27

/Files/images/2016-2017_nr/1berezen/szsh6/pedrada/pedrada.jpg

Соціалізація в сім’ї та школі

Виховання підростаючого покоління – неабияка задача для педагогів. А от вчителі КЗ «СЗШ №6» переймаються не лише традиційним вихованням своїх учнів, але й їхнім подальшим майбутнім життям, впроваджуючи у свою роботу новітні різноманітні технології та засоби навчання й виховання майбутніх будівників нашої держави.

Говорять, що, навчаючи, треба вчитись і самому. Людина має постійно розвиватися, вдосконалюватися, розширювати власний світогляд, щоб йти у ногу з часом, бути цікавою і собі, й оточуючим. Особливо це стосується педагогів, бо вони – світочі нових знань, дороговказ по життю, приклад для наслідування для маленьких своїх вихованців.

Саме тому у стінах КЗ «СЗШ №6» 27.02.2017 року відбулося заплановане засідання педагогічної ради школи з теми «Запобігання негативній соціалізації в сім’ї та школі. Розвиток життєстійкості учасників навчально-виховного процесу». Учителі активно готувалися до педагогічної ради, добираючи цікавий та доступний, корисний та новітній матеріал за її темою. Виступи педагогів були змістовні, виважені, повчальні. Колеги ділилися одне з одним проблемами у навчанні та вихованні окремих учнів, спільними зусиллями та міркуваннями знаходили шляхи їх вирішення. Заступник директора з виховної роботи Домніцька Н.С. ознайомила присутніх з уже традиційними та новітніми засадами соціалізації у школі та сім’ї. На педагогічній раді працівників закладу демонструвалися тематичні відеоролики, були прослухані лекції за темою зібрання, надано особливу увагу порадам психолога школи. Родзинкою педради стала інтерактивна гра для вчителів, за допомогою якої реалізувалася основна мета – навчити новому, не забуваючи старих засад.

Школа не стоїть на місці, школа розвивається. Вона йде в ногу з часом, стаючи другою домівкою для своїх учнів, а педагогічний колектив докладає максимум зусиль, щоб навчання було не лише ґрунтовним та корисним, але й цікавим, потрібним у майбутньому для учнів школи.

/Files/images/2016-2017_nr/1berezen/szsh6/pedrada/pedrada1.jpg/Files/images/2016-2017_nr/1berezen/szsh6/pedrada/pedrada2.jpg/Files/images/2016-2017_nr/1berezen/szsh6/pedrada/pedrada3.jpg/Files/images/2016-2017_nr/1berezen/szsh6/pedrada/pedrada4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 178

Коментарi