«Весела Масляна»

2017-02-27

/Files/images/2016-2017_nr/1lyutiy/kdnz22/IMG_3996 (800x533).jpg

«Весела Масляна»

«Ой, весела, Масляна, йди до нас у гості, з нами пограй, всіх навкруг розвеселяй!», саме так закликали Масляну вихованці комунального дошкільного закладу № 22 «Усмішка» м.Покрова.

Під веселу музику вихованці потрапили до зали просто з гірки, потім йшли за Скоморохом у різних напрямах, ніби малювали зимові віконні візерунки. Розминка-веселинка налаштувала малечу до народних ігор, дівчатка та хлопчики на великих імпровізованих санях, запряжених кіньми, їздили наввипередки. Приємно здивувало батьків і гостей змагання «силачів» - малюки піднімали великі бутафорські гирі. Під час штурму «фортеці», діти вразили присутніх високими досягненнями зі стрибків у висоту.

Справжня заметіль піднялась у спортивній залі, коли діти і батьки грали у сніжки.

Неабиякі здібності показали батьки під час відгадування загадок та викладання слів із літер. Народне гуляння продемонстрували вихованці дитсадка під час хореографічної композиції «Весела Масляна»: діти водили хороводи, виконували різні перешикування, а катання на «каруселі» передало усю радість свята. Вихованці завжди чекають від свята сюрпризів, тому Скоморохи продемонстрували жартівливий номер з випіканням млинців та пригостили всіх смачними наїдками.

Через кілька днів Масляна закінчиться, але ми сподіваємось, що ту радість, любов, та турботу, яку подарував їм колектив дитячого садка, діти та їх батьки будуть згадувати ще довго./Files/images/2016-2017_nr/1lyutiy/kdnz22/IMG_4074 (800x533).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 189

Коментарi