Успішний старт автомоделістів

2017-02-22

/Files/images/2016-2017_nr/1lyutiy/btdyu/автомоделісти ФОТО.jpg

Успішний старт автомоделістів

З 18 лютого у Миколаєві відбулися кількаденні змагання з радіокерованих моделей, класи позашляхових та шосейних перегонів у приміщенні, III ранг. Збірну Дніпропетровщини на них представляли спортсмени Покрова й Нікополя. Команда області, до якої увійшли вихованці Будинку творчості, зайняла друге місце у класі шосейних моделей.

Понад 120 спортсменів представляли 150 моделей, котрі боролися за призові місця. Серед них і вихованці Володимира Томілова, керівника автомодельного гуртка Будинку творчості. Організаторами традиційно виступила Міжнародна федерація автомодельного спорту, змагання ж проходили у фізкультурно-оздоровчому комплексі Миколаївського кораблебудівного інституту.

Видовищне дійство зібрало численних прихильників даного виду спорту, які не залишились без вражень. Автоперегони тривали у динаміці швидкості. Наша Анна Томілова, виступаючи у чотирьох класах моделей, у трьох з них здобула бронзу. Анатолій Сізов увійшов до десятки кращих пілотів свого класу.

За результатами, команда Дніпропетровщини зайняла друге місце серед шосейних моделей та третє – серед позашляховиків. Другий етап Кубку збере автомоделістів у Нікополі, де наші спортсмени продовжать боротьбу за перемогу.

Кiлькiсть переглядiв: 105

Коментарi