Директорам шкіл

2011-09-09

Головне управління освіти і науки облдержадміністрації повідомляє, що у 2011році буде проводиться четвертий регіональний математичний турнір “Еврика 2011” для учнів 10-11 класів старша ліга – 15 жовтня 2011 року.

Iнiцiатор турніру – механіко-математичний факультет Дніпропетровського національного університету ім. О.Гончара (далі – ДНУ). Організатори – головне управління освіти i науки облдержадмiнiстрацiї, механіко-математичний факультет ДНУ ім. О.Гончара, Регіональний центр моніторингу освіти факультету довузівської підготовки ДНУ, комунальний заклад освіти “Дніпропетровський обласний ліцей-інтернат фізико-математичного профілю”.

Метою турніру є пошук математично обдарованих дітей, залучення їх в подальшому до дослідницької роботи в системі Малої академії наук формування фонду “олімпійського резерву” області, формування банку даних про математично обдарованих дітей області, професійна орієнтація, популяризація математичних знань. Переможці турніру нагороджуються цінними подарунками, які будуть стимулювати їх подальшу роботу. Для здійснення цих цілей необхідно залучити до турніру найбільш талановитих дітей, всіх, хто цікавиться математикою та її застосуваннями.

Головне управління освіти і науки пропонує організувати участь у турнірі переможців та призерів обласних, районних, місцевих олімпіад з математики та фізики, а також розповсюдити інформацію про турнір для всіх бажаючих.

Для заявки в участі у турнірі учням необхідно заповнити анкету з кваліфікаційним завданням, яка буде розміщена на сайтах www.dolifmp.dp.ua, www.osvita-dnepr.com з 12.09.2011 та надіслати її на адресу оргкомітету.

Для розповсюдження інформації необхідно надіслати відомості про турнір, анкети та кваліфікаційні завдання по школам міста (району). Особливо необхідно проконтролювати, щоб відповідну інформацію отримали учні-призери та переможці районних та міських олімпіад та їх батьки.

Для участі у конкурсі старшої ліги учням 10-11кл. (2011-2012 н.р.) необхідно до 03.10.2011 надіслати на адресу оргкомітету заяву на участь у турнірі у вигляді заповненої анкети та виконаними завданнями заочного кваліфікаційного туру.

Адреса оргкомітету: 49107, м. Дніпропетровськ, вул. Абхазська, 9-А, РМТ “ЕВРИКА-2011”, тел.-факс.: (056) 776-55-24, тел. 789-21-06, e-mail: dolifmp@ dolifmp.dp.ua, сайт www.dolifmp.dp.ua

Кiлькiсть переглядiв: 183

Коментарi