Екскурсія в м. Нікополь учнів СЗШ № 6

2017-02-16

/Files/images/2016-2017_nr/1lyutiy/szsh6/5DXqRyQmhYw.jpg

Екскурсія в м. Нікополь учнів СЗШ № 6

З 1997 року в місті Нікополь працює еколого-натуралістичний центр - позашкільний навчальний заклад, що здійснює освітню, виховну та природоохоронну роботу в 20 гуртках з екологічних, зоологічних і ботанічних напрямках. Вони передбачають роботу в гуртках, організацію та проведення для дітей експедицій і походів з вивчення унікальних природних ландшафтів, флори і фауни.

В еколого-натуралістичному центрі є живий куточок, в якому знаходяться акваріуми, тераріуми, вольєр для птахів ... Працівники центру розповіли дітям про його мешканців, про те, що вони люблять, як харчуються, розмножуються. Діти дізналися багато цікавого і навіть змогли доторкнутися до природи. Вони мали можливість погладити морських свинок. Правда, не зрозуміло було, хто кого більше боявся. Але цікавість перемогла! Шиншили весь час спали, так як це нічні тваринки. Дуже вразив дітей тераріум і його мешканці. Жабу агу ніхто з хлопчаків цілувати не став, хоча дуже хотілося побачити, як вона перетвориться на принцесу.

Удав, довжиною понад два метри, був нерухомий та ігнорував нас. А ось ігуана була дуже активна і чекала, коли її почнуть гладити. Крім живих представників природи, в еко-центрі представлений широкий спектр експонатів колекцій опудал птахів, морських мешканців, комах.

Продовжилася екскурсія в кінотеатрі «Cinema». Мультфільм 3D - "Вовки та вівці" допоміг дітям зрозуміти, що таке дружба, хто такий справжній друг.

«Оленка» вдало поєднує в собі кафе і кондитерську. Збираючи свою колекцію смаків, зберігаючи кращі традиції і створюючи нові рецепти, кондитери використовують найкращу якісну сировину. І ось довгоочікуваний майстер-клас. З яким захопленням діти розписували медово-пряникових птахів! І на закінчення - чаювання з пряничками, які діти самі для себе і розписали кольоровою харчовою глазур'ю.

«Це був найцікавіший день!» - із захопленням говорили діти своїм батькам, коли ділилися емоціями від поїздки.

/Files/images/2016-2017_nr/1lyutiy/szsh6/8LWgsy-bQao.jpg/Files/images/2016-2017_nr/1lyutiy/szsh6/bsEmGzQV330.jpg/Files/images/2016-2017_nr/1lyutiy/szsh6/L_cUKguqw3U.jpg/Files/images/2016-2017_nr/1lyutiy/szsh6/T2tkk3Xucog.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 122

Коментарi