А пам'ять священна…

2017-02-03

/Files/images/2016-2017_nr/1lyutiy/oleksandrvka/2.png

А пам'ять священна…

73 роки минуло з часу визволення нашого міста від фашистських загарбників. Це – дата,з якою пов’язане трагічне минуле Покрова та його мешканців у роки жорстокої окупації. Це також день , який приніс радість звільнення від коричневої чуми,що повсюди сіяла смерть і сльози.

03 лютого 2017 року в комунальному закладі «Олекандрівська неповна середня загальноосвітня школа м.Покров Дніпропетровської області" пройшов єдиний урок на тему « А пам'ять священна….»

Метою заходу було показатии героїзм українського народу в боротьбі з ворогами, виховати в учнів почуття патріотизму, любові до своєї землі, усвідомлення уроків життя в процесі нерозривного зв’язку поколінь. На свято завітала заслужений Ветеран України, член Ради ветеранів,почесна громадянка міста Лінська Василина Трохимівна, яка вітальним словом привітала присутніх та повідомила учнів, що дорогою ціною довелося заплатити за цю Перемогу. Тисячі наших земляків полягли під час кровопролитних боїв, жертвуючи своїм життям заради нашого з вами майбутнього. Скільки б десятиліть не минуло,а ми ні коли не забудемо тих історичних подій ,які знаменують перемогу життя над смертю,гуманності – над жорстокістю

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих у найжорстокішій війні ХХ сторіччя.

Присутні затамували подих, коли Василина Трохимівна заспівала пісню про те, як сумно вмирати молодим.

Захід закінчився святковим фото всіх присутніх

Кiлькiсть переглядiв: 117

Коментарi