• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Фестиваль патріотичної пісні "Про подвиги, звитягу та відвагу"

Фестиваль патріотичної пісні "Про подвиги, звитягу та відвагу"

2017-02-01

/Files/images/2016-2017_nr/1lyutiy/szsh9/1.jpg

01.02.2017 р в актовій залі кз "СЗШ№9", пройшов традиційний фестиваль патріотичної пісні "Про подвиги, звитягу та відвагу". Цей захід був присвячений 73-й річниці визволення міста від німецько-фашистських загарбників.

Скільки б років не минуло з дня нашої перемоги, вірші і пісні тих часів залишаються в строю. Вони довго будуть жити, не старіючи, їх натхненні рядки, які надихали в роки війни душу солдата.

Наша пам’ять жива, бо пам’ять про загиблих свято бережуть їхні товариші по зброї, їх сім’ї і близькі. Під час фестивалю діти вшанували пам'ять загиблих у ІІ Світовій війні хвилиною мовчання.

Виконуючи пісні учасники доносили до присутніх, що страшна війна залишила нестертий слід в душі кожного, що це ще одна з трагедій в історії нашої Батьківщини, нашого міста.

Директор школи , Ольга Олександрівна Матвєєва відзначила велике значення цього заходу у патріотичному вихованні майбутніх захисників України.

На свято завітав почесний гість – Сергій Костецький. Він зазначив, що можна по-різному ставитися до другої світової війни, по різному її називати, але хіба можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших. І цей фестиваль присвячений пам’яті жертв другої світової війни - це лише маленька часточка великої данини пошани полеглим.

/Files/images/2016-2017_nr/1lyutiy/szsh9/2.jpg/Files/images/2016-2017_nr/1lyutiy/szsh9/IMG_0664.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 95

Коментарi