• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ОСІННІ КАНІКУЛИ – ЧАС АКТИВНОГО ВІДПОЧИНКУ В ШКОЛІ

ОСІННІ КАНІКУЛИ – ЧАС АКТИВНОГО ВІДПОЧИНКУ В ШКОЛІ

2012-10-30

/Files/images/novini2/IMG_2101.jpg

Довгоочікувані канікули в закладі – пора не тільки відпочинку від навчальних занять, а й організоване дозвілля учнів за їх інтересами та потребами, можливість для педагогів реалізувати свої творчі можливості та надолужити інформаційні прогалини.

Педагогічний колектив КЗ «СЗШ №9» продуктивно використовує час осінніх канікул з метою ефективної реалізації обласної програми «Курс: школа».

В закладі складено план проведення осінніх канікул. На сайті школи оперативно з’являється інформація про хід канікул: засідання предметного клубу в 2-Б класі (керівник Плужник О. В.), підготовка здібних та обдарованих учнів до участі у ІІ турі Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін (вчителі Гаркуша В. В., Тетеря Н. І., Галаніна Л. О., Глуздова Н. М.), заняття хореографічного колективу учнів школи (керівник Осадчук. О. Ю. ), спортивні тренування шкільної команди баскетболістів (керівник Волик О. В.) тощо. Прес – центр школи чекає цікавих вражень та фотографій від учасників екскурсійної поїздки до м. Умань (організатор Черепанова А. В.)

Значну частину робочого часу вчителі проводять за комп’ютерами, заповнюючи електронні журнали, коригуючи календарне планування програмового матеріалу з урахуванням терміну осінніх канікул 2012-2013н.р., активно використовують можливість інтеграції в загальноукраїнську освітню мережу.

Кiлькiсть переглядiв: 185

Коментарi