• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Міський семінар-практикум вчителів української мови та літератури «Розвиток компетентної особистості на засадах загальнолюдських та національних цінностей у процесі вивчення української мови і літератури та в позаурочний час»

Міський семінар-практикум вчителів української мови та літератури «Розвиток компетентної особистості на засадах загальнолюдських та національних цінностей у процесі вивчення української мови і літератури та в позаурочний час»

2017-01-26

/Files/images/2016-2017_nr/1lyutiy/ltsey/DSC07879.JPG

26 січня 2017 у конференцзалі КЗ «Ліцей» пройшов міський семінар-практикум вчителів української мови та літератури «Розвиток компетентної особистості на засадах загальнолюдських та національних цінностей у процесі вивчення української мови і літератури та в позаурочний час», метою якого було:

- розглянути концептуальні напрямки розвитку компетентної особистості на засадах загальнолюдських та національних цінностей;

- показати систему роботи вчителів української мови і літератури з впровадження в навчально-виховний процес загальної компетентності – сукупності ключових компетентностей програм МОН України з української мови і літератури;

- розглянути питання сучасного викладання української мови і літератури в умовах оновлення змісту освіти;

М.В.Єрмолаєва, вчителька української мови і літератури КЗ «Ліцей», спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, учитель-методист, провела засідання круглого столу з даного питання.

Г.М.Ейхвальд, вчителька української мови і літератури КЗ «Ліцей», спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, учитель-методист, провела урок у 10-А класі «Духовний світ людини у зв’язку зі світом природи. Гуцульська квітка» - повість М.Коцюбинського «Тіні забутих предків». Діти настільки перейнялись трагедією гуцульських «Ромео і Джульєти», що дух трагічного кохання могутньою силою нависав протягом усього заходу.

Т.Ф. Шмагайло, вчителька української мови і літератури КЗ «Ліцей», спеціаліст І кваліфікаційної категорії, продемонструвала відеоурок з позакласного читання у 8-А класі «Найболючіші проблеми сьогодення очима сучасних українських поетів», в якому учні декламували вірші про трагічні події країни 2013-2017рр.

/Files/images/2016-2017_nr/1lyutiy/ltsey/DSC07884.JPG/Files/images/2016-2017_nr/1lyutiy/ltsey/DSC07893.JPG/Files/images/2016-2017_nr/1lyutiy/ltsey/DSC07899.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 143

Коментарi