• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Автомоделісти Покрова нарощують темпи

Автомоделісти Покрова нарощують темпи

2017-01-30

/Files/images/2016-2017_nr/schen/szsh6/P1020297.JPG

Автомоделісти Покрова нарощують темпи

Нещодавно вихованці Будинку творчості вийшли на старт міських змагань в оновленому складі, здолавши трасу абсолютною перемогою.

Відкриті змагання з кордових автомоделей зібрали команди Нікополя та Покрова. За словами керівника покровських автомоделістів Володимира Томілова, вирішили відкрити новий рік з автоперегонів, показавши усю динаміку даного виду спорту, популяризувавши технічну творчість.

Численним глядачам та учасникам було представлено виставку авторських автівок, змайстрованих дітьми, презентовано їхні характеристики.

Сьогодні у розпорядженні автомоделістів чотири верстати, на яких фрезерують, здійснюють токарні роботи, свердлять, заточують. Як підкреслив керівник, технічне оснащення, впроваджене за безпосереднього сприяння міського голови Олександра Шаповала, дозволяє створювати конкурентоспроможні моделі.

Як показують себе автівки на трасі, можна було побачити під час змагань. У залі панувала справжня атмосфера автоперегонів, з хвилюванням на старті, скандуванням вболівальників, технічним оглядом перед наступними заїздами та висновками суддівства – багаторазового чемпіона України, майстра спорту, Даніїла Рєзнікова з Нікополя, кандидата у майстри спорту, багаторазової чемпіонки України Анни Томілової.

Кілька годин тривала боротьба у ході якої визначилися й лідери: володарем кубка переможців стала команда Покрова – I, друге місце посіли спортсмени Покрова – II, третє – Нікополя.

Наступним етапом стане всеукраїнський турнір, до якого вже іде підготовка.

Кiлькiсть переглядiв: 182

Коментарi