БІЛЯ НОВОРІЧНОЇ ЯЛИНКИ

2017-01-16

/Files/images/2016-2017_nr/schen/szsh6/07kn_66Otyc.jpg

БІЛЯ НОВОРІЧНОЇ ЯЛИНКИ

Новий рік! Ці два слова у кожного асоціюються зі святковим настроєм, подарунками, іграми, розвагами. Саме так весело пройшло новорічне свято «БІЛЯ НОВОРІЧНОЇ ЯЛИНКИ» у 1-В класі КЗ «СЗШ № 6».

Учасниками новорічного свята були казкові герої, в ролі яких виступили батьки дітей та учні 5-А класу.

Діти із задоволенням грали, співали, танцювали, розповідали вірші. Усі присутні були приємно здивовані новорічними костюмами. І кого тільки не побачиш напередодні Нового року: чарівних метеликів, відважних піратів, ведмедиків, зайчат, навіть принцеси і чарівні феї завітали на свято. А який же Новий рік без супер Діда Мороза, його роль чудово зіграв тато Даринки, та казкової Снігуроньки, в яку на час свята перетворилася мама Євгенія. Неперевершеною була й Баба Яга, яку заграла матуся Богдана та Чортенята з 5-А. Вони веселили, розважали, загадували загадки, провели багато різноманітних конкурсів. На закінчення Новорічного свята Дід Мороз та Снігуронька вручили новорічні подарунки, які своїми руками з любов’ю створили матусі наших діточок.

Новорічні свята - це чудовий спосіб проявити свої акторські здібності. І у кожного, дорослого і малого, у серці зародилась надія – що в новому році неодмінно здійсняться усі мрії, які ми загадаємо під ялинкою. Адже новорічний час – чарівний, і всі побажання неодмінно збудуться!!!

/Files/images/2016-2017_nr/schen/szsh6/1mL8fzvfrCU.jpg/Files/images/2016-2017_nr/schen/szsh6/h4mZfhN4grM.jpg/Files/images/2016-2017_nr/schen/szsh6/VasuBFIaCkA.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 105

Коментарi