«16 днів проти насильства»

2016-12-08

/Files/images/2016-2017_nr/gruden/kdnz16/20161206_124829.jpg

«16 днів проти насильства»

Відповідно до Плану заходів з проведення Національної компанії «Стоп насильству!», наш садочок приєднався до Міжнародної правозахисної акції «16 днів проти насильства». Яка триває з 25 листопада.

Згідно складеного плану дій в групах дошкільного закладу вихователі проводили різні форми роботи з дітьми. Розробили конспекти занять, вікторин, театралізованих вистав, міні - тренінгів.

Не залишена поза увагою батьківська громадкість. Батьки були ознайомленні з поняттям насильство, видами насильства, правовою базою захисту громадян, зокрема жінок і дітей, п роти насильницьких дій. Батьки стали активними учасниками під час засідання школи матері "Берегиня" , 29 листопада з теми: "Виховуємо без насилля, або Гра - справжня школа життя"

Увагу всіх учасників освітньо – виховного процесу було засередженно також на акції «Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями» яка проходила 3 грудня.

Цікавим та насиченим був семінар – практикум проведений практичним психологом Глущенко В.М., з педагогами ДНЗ: «Запобігаємо вербальному насильству». Під час якого вихователі вчилися спілкуватися з дітьми як з партнерами, будувати «Я повідомлення», виготовляли «Парасольку правил», щоб педагогічні впливи на малюків були якомога гуманніші.

Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi