Подаруємо тепло сердець дитині!

2016-12-05

/Files/images/2016-2017_nr/gruden/btdyu/IMG_0025_1.JPG

Подаруємо тепло сердець дитині!

З нагоди Міжнародного дня людей з обмеженими фізичними можливостями традиційно у місті Покров проходить ряд заходів , спрямованих на милосердні вчинки, добрі справи, акції.

Для найвразливішої категорії дітей – інвалідів та дітей з вадами здоров'я – Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді влаштували святковий обід із солодощами, подарунками та розвагами.

Творчий колектив Будинку творчості дітей та юнацтва організував концертно-розважальну програму, аби кожна дитина відчула тепло і турботу ближнього. Ігри, конкурси, пісні і веселі танці подарували цього року вихованці гуртків сольного співу (керівники: О.В. Гавриш, М.К. Гудков), танців ( керівник А.Л. Донова), театрального мистецтва (керівник О.В.Бомешко). Як завжди, до цього дня готувалися учні загальноосвітніх шкіл, охоче долучившись до акції «Іграшка для друга». Щирість ровесників, небайдужість організаторів, доброзичливість юних артистів – вони відчувалися. Діти розкрилися і з головою поринули у безтурботно - гамірну атмосферу свята, батьки були зворушені. Адже їхня найбільша мрія, аби в дітях бачили не лише людей, які потребують допомоги, а, передусім – рівних собі.

/Files/images/2016-2017_nr/gruden/btdyu/IMG_0028_1.JPG/Files/images/2016-2017_nr/gruden/btdyu/IMG_0035_1.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 108

Коментарi