• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Міський семінар –практикум вчителів іноземної мови за темою "Розвиток усного мовлення учнів шляхом застосування інноваційних методик та інтерактивних технологій для розвитку творчого потенціалу та здібностей учнів".

Міський семінар –практикум вчителів іноземної мови за темою "Розвиток усного мовлення учнів шляхом застосування інноваційних методик та інтерактивних технологій для розвитку творчого потенціалу та здібностей учнів".

2016-11-30

/Files/photogallery/737/img_20161124_123149.jpg

24 листопада на базі КЗ «НВК №1» пройшов міський семінар –практикум вчителів іноземної мови за темою "Розвиток усного мовлення учнів шляхом застосування інноваційних методик та інтерактивних технологій для розвитку творчого потенціалу та здібностей учнів".
Під час семінару було розглянуто концептуальні засади застосування інноваційних методик та інтерактивних технологій для розвитку творчого потенціалу та здібностей учнів, а також питання сучасного викладання іноземної мови в умовах оновлення змісту освіти. Вчителі іноземної мови закладу показали систему роботи з впровадження в навчально – виховний процес інноваційних методик та інтерактивних технологій для розвитку творчого потенціалу та здібностей учнів, було визначено практичні кроки впровадження інноваційних методик та інтерактивних технологій. Так,Нестерова А.Е. (вчителька англійської та німецької мови КЗ «НВК №1», спеціаліст) підготувала доповідь.Учасників семінару вітали учні 5Б класу (вчителька Дощенко Н.А.). В їх виконанні пролунали вірши Р.Кіплінга та дитяча пісенька. Кеніг Ю.В. (вчителька англійської мови КЗ «НВК №1», спеціаліст вищої категорії, «старший учитель») ознайомила присутніх з новою педагогічною технологією – кейста та продемонструвала деякі моменти застосування цього метода на прикладі уроку-кейсу у 9 класі (відео матеріали).Учасники семінару завітали до шкільного музею, де для них провели екскурсію учні 10-11 класів (Ремешевська О.С., вчителька англійської та німецької мови КЗ «НВК №1», спеціаліст вищої категорії). Учні 7 класу КЗ «НВК №1» та учасники семінару прийняли участь у грі – квест «Родинне дерево королівської сім’ї Великої Британії» (вчителька Кеніг Ю.В.). Учні 8 класу привітали гостей закладу з Днем подяки (вчителька Кеніг Ю.В.): лунали пісні та кожен отримав можливість подякувати за найдорожче у своєму житті. Наприкінці роботи учасники ознайомились з методичними рекомендаціями щодо впровадження інноваційних методик та інтерактивних технологій в навчально – виховний процес, яки підготувала Стешенко Н.М., методист ІМЦ УО. Було відмічено, що міський семінар –практикум вчителів іноземної мови на базі КЗ «НВК №1» пройшов на високому методичному рівні.

Кiлькiсть переглядiв: 169

Коментарi