Здорова дитина – майбутнє України

2016-11-25

/Files/images/2016-2017_nr/listopad/kdnz5/1.jpg

Вже доброю традицією стало відвідування дітьми дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу № 5 «Червона Шапочка» державної пожежно-рятувальної частини нашого міста.

Ось і 22 листопада 2016 року в рамках місячної акції «Здорова дитина – майбутнє України» з метою збереження життя та здоров’я вихованців було організовано та проведено екскурсію.

Працівник пожежної частини Погорєлов В. ознайомив дітей з пожежною безпекою, правилами поводження в повсякденному житті.

Вихованців садочка ознайомили з рятувальною технікою, було показано аварійно-рятувальне спорядження та інструменти, що допомагає працівникам не лише в рятуванні людей від вогню, а й при ДТП та в надзвичайних ситуаціях.

Особлива увага зверталась на обережне поводження з сірниками та іншими легкозаймистими предметами та іграшками, електричними приладдям. Діти із задоволенням брали участь у проведенні запропонованих конкурсів та вікторин на протипожежну тематику. А на завершення всі мали змогу сфотографуватись разом з рятувальниками біля пожежного автомобіля, найспритніші навіть встигли відчути себе водіями, сівши за кермо.

В процесі екскурсії діти отримали вдосталь позитивних емоцій. Найголовніша мета досягнута, адже діти усвідомили, що в багатьох випадках саме від знань, умінь та навичок залежить їх життя та здоров’я.

/Files/images/2016-2017_nr/listopad/kdnz5/2.jpg/Files/images/2016-2017_nr/listopad/kdnz5/3.jpg/Files/images/2016-2017_nr/listopad/kdnz5/4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 200

Коментарi