Конкурс «Відкривай Україну»

2016-11-24

/Files/images/2016-2017_nr/listopad/szsh2/тимощук 1.jpg

Конкурс «Відкривай Україну»

Благодійний фонд «З країни в Україну» розпочав конкурс «Відкривай Україну» з метою створення онлайн та офлайн середовища для розвитку підлітків малих міст України, у якому вони набудуть необхідних компетентностей та отримають можливість реалізувати командою власну ідею у своєму місті.

У рамках нашої школи пройшло перше засідання творчої групи 7-11 класів, які беруть участь у цьому проекті.

Програма «Відкриваємо Україну» має на меті пробудити в молодому поколінні відчуття зв’язку з культурою і традиціями України. Але робити це ми будемо так, як ще не робив ніхто: використовуючи сучасні методи і технології, цікаво, весело, свіжо, а водночас – глибоко й щиро.

Україна має велетенський потенціал. Але його потрібно розвивати й підтримувати, адже саме наша молодь буде представляти обличчя нації. Звучить парадоксально, проте значною мірою у наших руках майбутнє всіх нас. Саме тому цей проект дасть нам змогу окремо від шкільної програми здобути знання про шість напрямів мистецтва і про те, як вони розвивалися в Україні, щоб ми змогли відкрити для себе Україну через її образотворче мистецтво, музику, літературу, кіно, танці і моду. Однак цей проект скаже нам не лише про мистецтво в Україні, а радше розповість про світові тенденції і їх розвиток в Україні. Щоб усе це не залишилося просто словами, ми самі будемо розроблювати власні проекти, які допоможуть нам та іншим відкрити для себе нову і сучасну Україну – створену нашими руками.

/Files/images/2016-2017_nr/listopad/szsh2/тимощук 2.jpg

Прес-центр КЗ «СЗШ № 2»

Кiлькiсть переглядiв: 210

Коментарi