Здорова дитина – майбутнє України

2016-11-21

/Files/images/2016-2017_nr/listopad/kdnz18/Изображение 059_1.jpg

З метою пропаганди здорового способу життя в КДНЗ №18 “Барвінок” 14 – 18 листопада 2016 року пройшов “Тиждень здоров'я” в рамках щорічної листопадової акції: «Здорова дитина – майбутнє України». Заходи були спрямовані на популяризацію спорту та здорового способу життя.

Вихователі закладу в різних вікових групах провели заняття: «Лісові звірята та малята - здоров’ята», «З м’ячиками граємося, весело розважаємося», «Рух – це життя», а зі старшими дошкільнятами була проведена вікторина «Знавці різновидів спорту» (інструктор з фізичного виховання Кузьменко О.С.).

Тиждень був насичений спортивними розвагами, змаганнями, рухливими іграми. Так, розвага «Ми – майбутні чемпіони» зібрала дітей 5-го, 6-го років життя. Цікаві завдання, вправи під музичний супровід, святкова атмосфера підняли настрій та спонукали дітей до активної участі.

Залучаючи дітей до ранкової гімнастики та до занять з фізичної культури, вихователі день за днем формують у малят фізичне та моральне здоров’я, бажання займатися спортом.

Діти емоційно та жваво реагували на кожне з завдань, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних вмінь. Проведення Тижня здоров'я подарувало дітлахам позитивний емоційний заряд, сприяло розвитку фізичних умінь та вихованню бажання вести здоровий спосіб життя

Кiлькiсть переглядiв: 129

Коментарi