«Твори добро и ты спасёшь мир!»

2016-11-14

/Files/images/2016-2017_nr/listopad/szsh2/DSC_2469.JPG

«Твори добро и ты спасёшь мир!»

Саме під таким девізом 15 вересня вп’яте в режимі он-лайн розпочався Всеукраїнський читацький марафон «Благотворительное чтение – 2016». До участі запрошені учні 5 – 8 класів шкіл України в номінаціях «Клас» та «Особистий залік». Проект проходить у декілька етапів і завершиться 15 грудня. Організаторами марафону є кафедра гуманітарних дисциплін ДОІППО (методист М.Є. Чубарова); методичне об’єднання вчителів російської мови м. Покров (методист Н. М. Стешенко); обласна творча педагогічна майстерня (керівник Ільчук С.Е.); учасники проекту «Інтеркрок», члени клубу «Умники и умницы» імені Н. В. Головач.

У 2013 році учні 8-Б класу разом із учителем російської мови та зарубіжної літератури Горловою Т.А. знову стали переможцями, а в цьому році в числі тих, хто вірить у могутню силу книжки, любить читати та своїм трудом читача приносить радість іншим людям.

Учасники марафону повинні до 30 листопада не тільки уважно прочитати декілька творів великих російських письменників О.С.Пушкіна та М.Ю.Лермонтова, а і якомога більше дізнатися про них. 1 грудня: о 14.00 отримання он-лайн контрольного завдання за змістом прочитаних творів та виконання роботи впродовж години.

Призовий фонд – книжки, які будуть різдвяним подарунком дітям-інвалідам, друзям, учителям, шкільній або класній бібліотеці.

Тих, хто програв, у марафоні немає, бо всі читачі об’єднані одним бажанням: принести своєю працею радість іншим.

«Марафонці» вірять, що людина жива доти, поки в ній живе милосердя, поки вона дарує добро нужденним, поки її серце готове співчувати та творити благо.

Бажаємо всім учасникам марафону успіхів та перемоги!!!

Кiлькiсть переглядiв: 95

Коментарi