тиждень патріотичного виховання

2016-11-11

/Files/images/2016-2017_nr/listopad/kdnz5/IMG_5810(1).JPG

В останній тиждень жовтня 2016 року, в КДНЗ №5 «Червона Шапочка», пройшов тиждень патріотичного виховання. В рамках тижня проведено: заняття, бесіди, розваги, свята.

Інструктор з фізкультури Курина Т.В, вихователь Кравченко А.В., разом з дітьми старшої групи, показали фізкультурне заняття під назвою «Козаки в колисках виростають внов». Вихователі Калабіна О.С, Зайцева І.Є та їх вихованці середньої групи, під час інтегрованого заняття під назвою «Українська хата» розповідали про національну символіку, український побут, національний одяг та посуд. Петраківська І.В, вихователь дітей раннього віку, провела заняття-гру «Віночок для Оксанки», де дітки познайомилися з народними іграми та оберегом – віночок.

Упродовж тижня було організовано виставку малюнків, намальованих дітьми та їх батьками, на тему «Ми України- надія нова».

Батьківщину люблять не за те, що вона велика, а за те, що своя. Вона, як мати, — одна-єдина і на все життя. Тож, сподіваємося, що вихованці дошкільного навчального закладу №5 «Червона Шапочка» будуть любити свою Батьківщину, будуть її справжніми патріотоми.

/Files/images/2016-2017_nr/listopad/kdnz5/IMG_5821(1).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 141

Коментарi