БАРВИ ЗОЛОТОЇ ОСЕНІ

2016-11-09

/Files/images/2016-2017_nr/listopad/onszsh/1.jpg

БАРВИ ЗОЛОТОЇ ОСЕНІ

Традиційно кожного року в усіх школах відбувається Свято осені. Діти представляють композиції з овочів, фруктів, квітів та з усього, чим багата природа, готують костюми, вивчають нові вірші та пісні про золотокосу красуню Осінь, розучують жваві таночки.

21 жовтня 2016року завітало свято Осені і до комунального закладу «Олександрівська неповна середня загальноосвітня школа м. Покров Дніпропетровської області » . А й справді, як не відзначити цю чарівну пору року і не влаштувати свято? Скільки поетів освідчувались їй у коханні, скільки художників увіковічнили її красу у своїх полотнах. А вона кожного року знов і знов зачаровує нас своєю безмежною щедрістю та неймовірною красою.

З особливим смаком була прикрашена зала, що додало святу особливої атмосфери. Всі почувалися, наче в справжній осінній казці. Ще мить і на сцені з’явилася Осінь, розкидаючи довкола листя. Свято розпочалось. Одна за одною з’являються дійові особи: осінні місяці - Вересень, Жовтень, Листопад, овочі - Буряк, Морква, Огірок, Помідор, Горох, Виноград, Капустина, Гарбуз, Диня, Цибуля. Лунали пісні про осінь: «Осінь-чарівниця», «Буде коровай», «Дарунки осені» . Майстерне виконання супроводжувалося вдячними оплесками глядачів.

У гроні намистин свята окрасою став і танець Листочків, у виконанні учнів 3 класу під супровід пісні «Дощик пройшов». Своєю красою і незвичайністю вразили костюми дітей.

Глядачі гучними оплесками проводжали зі сцени юних артистів . Усі були у захваті від гарного свята, яке подарували учні 3-9 класів разом з класоводами Сухопаровою З.Х. Куляс Т.Ю.,та класним керівником 5 класу Кожановою К.О.

/Files/images/2016-2017_nr/listopad/onszsh/2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 118

Коментарi