Нагорода з рук мера

2011-08-26

/Files/images/Сова.jpg

Подією року стало відзначення 20-ї річниці з дня Незалежності України для педагогічного колективу нашої школи. І добре, що у місті існує давня традиція відзначати найкращих саме в такі дні, бо отримати нагороду з рук самого мера справді подія для юних громадян країни.
У цьому році серед найкращих був учень 6 класу нашої школи Сова Андрій - відмінником навчання.
Активний учасник в житті класу та школи. Призер ІІ етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім.Т.Шевченка, переможець (золотий сертифікат) Всеукраїнського історично-інтерактивного конкурсу «Лелека-2011», призер (відмінний сертифікат) Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру-2011», учасник Всеукраїнської гри «Соняшник-2011», став дипломантом Першого міського фестивалю інтелектуальних ігор у 2011 році, добре володіє комп’ютером, відвідує заняття Інтершколи. Андрій вже третій рік перебуває в банку обдарованих дітей міста.
Андрій не тільки є активним у навчанні й у дозвіллі: другий рік поспіль відвідує танцювальний гурток при КРЦ ПАТ ОГЗК «Нон-стоп енерджі» (керівник Осадчук О.Ю.).
Виховується в багатодітній сім’ї. В сім’ї панують добрі довірливі стосунки, взаємоповага.
Андрій добрий, відвертий, урівноважений, має власну думку, користується повагою серед однокласників і дорослих. Він – зірочка класу. Має багато друзів як у школі так і поза її межами.

Кiлькiсть переглядiв: 167

Коментарi