• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар – практикум для вихователів груп раннього віку

Семінар – практикум для вихователів груп раннього віку

2016-10-29

/Files/images/2016-2017_nr/listopad/kdnz_16/семінар практикум.jpg

Семінар – практикум для вихователів груп раннього віку

Згідно з річним планом практичного психолога у дошкільному закладі пройшла творча зустріч з вихователями груп раннього віку. Метою семінару було опанування вихователями навичок встановлення емоційного контакту з дітьми раннього віку та налагодження взаємодії з їхніми батьками для полегшення процесу адаптації новачків до нових умов життя.

Практичний психолог Глущенко В.М. використовуючи інтерактивні ігри та вправи намагалася розширити та систематизувати знання вихователів щодо психологічних особливостей адаптації дітей раннього віку до умов дошкільного закладу. А також розвинути у вихователів здатність розуміти психологічний стан кожної дитини в групі, її емоційні переживання в нових умовах. Сприяла осмисленню вихователями психологічних засад процесу адаптації до умов дошкільного закладу.

Вихователі в свою чергу обмінювалися індивідуальним досвідом з різних питань, вирішували життєві ситуації, складали «асоціативний ряд», розробили поради для батьків «Причини труднощів адаптації дитини до умов дитячого садка»

Кiлькiсть переглядiв: 204

Коментарi