«Моє місто-мій навчальний заклад»

2016-09-23

/Files/images/2015-2016_nr/6SQwQwup48c.jpg

З 14 вересня по 16 вересня 2016 року відбулася презентація авторської програми КЗ «НВК№2» «Моє місто-мій навчальний заклад», на якій реалізовувалася освітня стратегія соціалізації особистості.

Учасниками програми стали КЗ «НВК№2» м.Покров, КЗ «Кулевчанська ЗСШI-IIIст.»Саратського району Одеської області,КЗ «Харківська гімназія №173, КЗ «Вишгородська районна гімназія «Інтелект», КЗ «Миколаївська ЗСШ I-IIIст. №19».

15 вересня 2016 р. у нашому навчальному закладі відбулася презентація «Комунікативна компетенція- усний твір». Після презентації гості закладу відвідали уроки фізики, математики, історії у рамках презентації «Комунікативна компетенція - усна відповідь на уроці»

Знайомство та зустріч господарів і учасників науково-педагогічного проекту відбулися в теплій, дружній атмосфері. Задоволення принесли і нові друзі, і нові творчі ідеї, і бажання продовжити започатковане сьогодні.

Протягом дня учасники проекту знайомились із нашим містом, його життям, його людьми. Відвідали міський центр зайнятості, провели зустріч з працівниками управління освіти, відвідали завод «P&G», Покровський кар’єр. Але найяскравішою та найвражаючою стала зустріч з міським головою Шаповалом О.М. на уроці російської мови «Тендер ідей щодо святкування 60- річчя міста Покров»

Діти були задоволені, що міський голова так по-людяному переймався їхніми виступами, співпереживав за кожного з них.

Рівень офіційного та водночас демократичного спілкування спонукав учасників на нові ідеї розбудови м.Покров.

Заходи проекту в нашому місті закінчилися, але інтеркрок не ставить крапку, він продовжує планувати й прагнути, мріяти й жити.

Кiлькiсть переглядiв: 196

Коментарi