• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • м. Покров: рятувальників запросили провести відкриті уроки

м. Покров: рятувальників запросили провести відкриті уроки

2016-09-26

/Files/images/2015-2016_nr/CIMG2376.JPG

26 вересня співробітників Покровського МВ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області запросили провести відкриті уроки з учнями середньої загальноосвітньої школи № 6. Заняття в школы проводилися в рамках тижня безпеки життєдіяльності та відповідно до вимог плану заходів із безпечної життєдіяльності дітей на 2016-2017 навчальний рік. Тема уроку «Попередження виникнення НС різного характеру. Дії учнів в разі виникнення пожежі».

Рятувальники у простій та доступній формі розповідали школярам як необхідно поводитися у побуті, нагадали правила безпеки у разі виникненні надзвичайних ситуацій різного характеру, попередили про небезпеку отруєння дикорослими грибами, як правильно діяти при знаходженні вибухонебезпечних предметів, як надавати першу медичну допомогу, як діяти в разі виникнення пожежі та багато іншої корисної інформації.

Фахівці ДСНС вважають, що основною метою проведення відкритих уроків в закладах освіти – навчити дітей цінувати та берегти власне життя і життя оточуючих, а також нагадати їм основні правила безпеки життєдіяльності і в разі виникнення небезпечної ситуації діяти вірно та грамотно. Такі зустрічі з підростаючим поколінням будуть проводити систематично, адже безпека дітей в рятувальників завжди стоїть на першому місці.

Кiлькiсть переглядiв: 168

Коментарi