На радість дітям

2016-09-29

/Files/images/2015-2016_nr/весела_гра_ПАРОВОЗИК.jpg

Гучно, весело, дзвінкоголосо, з розвагами та солодощами відкривався черговий дитячий майданчик біля будинків по Лізи Чайкіної, 35 та 37.

Втілення мрії тутешніх дітлахів – приклад спільної роботи багатьох людей, кожен з яких зробив те, що мав зробити. Тому, відкриваючи майданчик, і заступник міського голови Наталія Бондаренко, і депутат міської ради від партії «Відродження» Дмитро Міщенко у своїх промовах говорили про продуктивну співпрацю міської влади і депутатів різного рівня, що йде на користь громаді.

Дотримуючись православної традиції, відкриття майданчика благословив благочинний Нікопольського району та міста Покров протоієрей Володимир, освятивши територію дитинства.

Кульмінацією свята стало символічне перерізання стрічки. Треба було бачити очі дітей, та швидкість, з якою вони освоювали ігрові модулі, до яких нарешті дісталися! А разом із цукерками від міського голови та обласного депутата свято видалося ще й смачним. Веселим та яскравим зробила його розважальна програма підготовлена відділом культури міськвиконкому за участі юних артистів хореографічного колективу «Мальви» ( кер.А.Л.Донова) з Будинку творчості дітей та юнацтва, дошкільнят з дитячого садочку № 22 та учнів середньої школи № 9.

Кiлькiсть переглядiв: 208

Коментарi