Освіта – дослідження – інновації

2012-10-09

/Files/images/novini2/Фото до ¦нформац¦¬ БТДЮ.JPG

Такий трикутник знань, за словами губернатора Олександра Вілкула, покладено в основу освітньої системи нашого регіону. На його думку, саме юні науковці, яких підтримує обласна влада, робитимуть наступний крок у розвитку освіти, теоретичної і практичної науки.
Саме у рамках Стратегії в області реалізується масштабний інноваційний проект «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти», який охоплює всі рівні системи освіти в регіоні. Зокрема, Мала академія наук учнівської молоді об’єднала талановиту обдаровану молодь та провідних викладачів-науковців Дніпропетровщини.
Приємно відзначити , що вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва, як слухачі ДВ МАНу неодноразово виборювали призові місця у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт факультету філології та мистецтвознавства у секції журналістики.
Цього року, 05 жовтня, наші вихованці – юні журналісти Коваленко Валерія та Поплавська Алла разом з керівником Ларисою Олексіївною Коваленко взяли участь в обласній підсумковій конференції Дніпропетровського відділення Малої академії наук України, на якій губернатор Олександр Вілкул нагородив 27 учнів із Дніпропетровщини, які перемогли у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України.
За словами губернатора, завдяки нашим юним талантам Дніпропетровська область входить до першої п’ятірки областей-лідерів за показниками якості знань у рейтингу Міністерства освіти і науки молоді та спорту України.
Учасники конференції мали наживо поспілкуватися з Олександром Вілкулом і сфотографуватися напам’ять.

Кiлькiсть переглядiв: 145

Коментарi