• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День Нептуна в КДНЗ № 18, або Незвичайні пригоди Русалок та Піратів

День Нептуна в КДНЗ № 18, або Незвичайні пригоди Русалок та Піратів

2016-07-13

/Files/images/2014-2015_nr/DSC_0456.JPG

Літо – чудова пора, багата на сонце, веселкові теплі дощі та розсипи радісного дитячого сміху. Лунає він і в комунальному дитячому навчальному закладі № 18. Саме тут мешканці літнього оздоровчого табору «Барвінкова країна» вирішили провести свято Нептуна. День виявився сповнений радісних несподіванок. Малюки під відкритим небом зустрічали Русалку, Водяника, володаря водойм Нептуна. Та й самі завдяки барвистим костюмам перетворилися на медуз, русалоньок, рибок та розбишак-піратів. Щоб знайти зачаклований скарб, вони виконували завдання морських героїв, а в фіналі Нептун охолодив всіх водою. Свято допомогло забути про липневу спеку, підняти настрій і познайомити з героями національного та світового народного епосу.

День Нептуна в дитячому садку № 18 став уже традиційним. Приходу царя морів діти влітку чекають так само, як узимку Святого Миколая. І кожного разу працівники та вихованці залюбки перетворюються на професійних акторів, щиро даруючи радість один одному і гостям.

- Ми залишилися дуже задоволені сценарієм, костюмами та музичним супроводом. Було безліч конкурсів, діти імітували рухи мешканців водного світу. Найцікавіше було в фіналі, коли на дітей очікував сюрприз – зачарований скарб. При цьому морські герої відзначили кожну групу - за витривалість, за увагу, швидкість реакції і, звичайно, дружбу в колективі, - говорить Лілія Олександрівна Ревуцька, завідуюча КДНЗ № 18.

Кiлькiсть переглядiв: 206

Коментарi

  • Н.Ф.

    2016-07-18 15:01:58

    Мы с мужем видели. Прекрасное мероприятие. особенно дети радовались парочке - русалке и нептуну. особенно, когда все ламбаду танцевали. Спасибо педагоам! было очень весело! Н.Ф....