• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Серед обласних стипендіатів відмінниці навчання з Покрова

Серед обласних стипендіатів відмінниці навчання з Покрова

2016-07-06

/Files/images/2014-2015_nr/a7PzE2BYXEk (1).jpg

120 розумників та розумниць Дніпропетровщини, діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, були відзначені грошовими винагородами та подарунками. Їм адресували найкращі побажання та присвятили концертну програму обласного Будинку органної та камерної музики.

Серед тих, хто відзначився у навчанні, спорті й творчості випускниця другої школи Настя Шемеліна, яка вже вшосте стає обласним стипендіатом. Разом з нею відзнаку отримувала п’ятикласниця Чортомлицької школи Анастасія Лісняк. Не стримували хвилювання й радості за дівчаток спеціалісти служби у справах дітей виконкому, які цього дня були поряд з відмінницями, зазначали, що попереду в них нові вагомі здобутки, адже кожна прагне іти далі дорогами знань не зупинятися на досягнутому.
Про успіхи дітей говорив і заступник голови облдержадміністрації Каміль Примаков. Вітаючи стипендіатів підкреслював, що у залі зібралася краща юнь регіону, учні 5-11 класів, студенти, які за підсумками навчального року показали найвищий рівень знань.

Цьогоріч, вперше за останні 5 років, було збільшено розмір стипендії, якою традиційно нагороджують дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Від дня заснування, з 1997 року, до числа стипендіатів незмінно входять розумники й розумниці з Покрова.

Кiлькiсть переглядiв: 158

Коментарi