Квест 2016 – «Крок»

2016-06-22

/Files/images/2015-2016_nr/IMG_9003.JPG

На подвір’ї Будинку творчості знову було весело і галасливо. Тут зібралися вихованці дитячих закладів відпочинку, щоби спробувати свої сили у туристсько-краєзнавчому квесті «КРОК».

Найрозумніші, найерудованіші команди-квестори вступили до боротьби за звання «Найкраща туристсько-краєзнавча команда». А саме: КЗ «НВК№1»- «Костер», КЗ «Ліцей» - «Козачата», КЗ «СЗШ№6» - «Веселі туристи», КЗ «СЗШ№8» - «Живчик», КЗ «СЗШ «9» - «Кактуси».

Юним інтелектуалам-туристам знадобилися витримка, ерудиція та логіка, щоб виконати всі завдання, які передбачалися програмою заходу. На локаціях «Влучний ствольщик», «Порятунок постраждалого», «Спритний пожежник», «Веселий вареник», «Дарц», «Загадкова», «Історична», «Патріотична», «Кмітлива», «Народознавча», «Запали багаття» результат залежав не лише від підготовки команд, а й від їхнього бойового настрою та зібраності, та не останню роль відіграла і сама фортуна. А прихильною вона була не до всіх в однаковій мірі. То ж здобуття перемоги було нелегким, і виборола його команда «Молодь 220» (СЗШ№4), ІІ місце – «Веселі туристи» (СЗШ№6), ІІІ місце – «Костер» (НВК№1). Команди – переможниці в нагороду отримали цінні подарунки від Будинку творчості дітей та юнацтва.

Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi