Здоров'я дитини з власної родини

2016-06-17

/Files/images/kdnz_8_novini/IMG_2298.JPG

В КДНЗ №22 «Усмішка» 16.06.2016 року відбувся майстер – клас з вихованцями старшої дошкільної групи на тему «Здоров'я дитини з власної родини» з елементами хортингу.

Розпочала свято фізіструктор Діордіца Надія Іванівна - справжній отаман козацький, бо саме він мав записати дошкільнят до свого війська, та перевірити знання дітей про побут, звичаї, традиції козаків.

/Files/images/kdnz_8_novini/IMG_2258.JPG

Оздоровчий хортинг сприяє вихованню життєво важливих рухових навичок, а також надає рухам красу, граціозність, точність. Він забезпечує розвиток і психофізичних якостей, таких, як спритність, швидкість, сила, гнучкість, витривалість, формує волю, характер, дисциплінованість, розвиває пам'ять, мислення. Специфічним завданням дитячого оздоровчого хортингу є формування правильної постави, корекція різних деформацій тіла, виховання вміння володіти ним.

Під час естафет діти показали, що вони є спритними, сміливими та дужими, знання історії про козаків Запорізької Січі та були достойними козацької честі і відваги.

/Files/images/kdnz_8_novini/IMG_2286.JPG

Свято закінчилося, але дошкільне козацьке товариство «Хортинг» і надалі працюватиме, щоб відроджувати традиції та звичаї нашого народу.

Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi