• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • У палаці студентів Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара пройшов ярмарок вакансій для студентів та випускників

У палаці студентів Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара пройшов ярмарок вакансій для студентів та випускників

2012-10-08

/Files/images/novini2/DSC08057.JPG

В рамках проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти», який реалізується за підтримки губернатора Олександра Вілкула у Дніпропетровському національному університеті ім. Олеся Гончара пройшов ярмарок вакансій для студентів та випускників вишів. Участь у ярмарку взяли близько 20 відомих вітчизняних та міжнародних компаній.
За ініціативи губернатора Олександра Вілкула в регіоні реалізується масштабний проект «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти», на основі якого створена потужна система «школа - ПТУ/ВНЗ - перше робоче місце». Завдяки їй молодь отримує необхідні навички і знання, які адаптовані до реальних потреб ринку праці.
«Кадри, які здобули освіту в нашому регіоні, повинні мати конкурентні знання. Для цього в Дніпропетровській області реалізується комплексний проект «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти», в рамках якого щорічно відбуваються ярмарки вакансій в різних навчальних закладах. В результаті подібних заходів студенти отримують можливість пройти стажування, а компанії добирають для себе кваліфікованих фахівців. Таким чином, відбувається насичення галузей кадрами, затребуваними на ринку праці», - сказав губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул.
Мета заходу – особисте знайомство студентів і випускників вищих навчальних закладів міста з роботодавцями та вакансіями, які вони пропонують. Компанії-лідери українського ринку отримали можливість знайти талановитих фахівців для співпраці, провести моніторинг очікувань, побажань та проблем працевлаштування серед студентів та донести свої побажання майбутнім співробітникам. В свою чергу, студенти і випускники змогли більше дізнатись про можливості ефективного працевлаштування, характер пропонованої роботи, вимоги роботодавців та особливості корпоративної культури та кадрової політики у представлених компаніях.
Цього року учасницями ярмарку вакансій стали близько 20 відомих вітчизняних та міжнародних компаній, які за тривалі роки розвитку встигли завоювати лідируючі позиції у різних галузях діяльності на дніпропетровському ринку праці. Зокрема, під час ярмарку свої вакансії презентували: Придніпровська залізниця, «Київстар», «АктаБанк», «IT Level Up», «ISIC», «Work Rocks», «Procter & Gamble» та інші. Також у цьому заході взяли участь Жовтневий райвиконком та Державна податкова інспекція Ленінського району.
Перший ярмарок вакансій відбувся у минулому році, об׳єднавши 5 вузів, 18 технікумів та близько 10 підприємств із пропозиціями робочих місць. Навесні 2012 року ярмарок відбувся У Дніпропетровському Аграрному університеті.
Під час заходу студенти мали можливість ознайомитися з роботою провідних аграрних підприємств області, дізнатися про вакансії та умови праці на цих підприємствах, поспілкуватися з роботодавцями. Зокрема, під час Ярмарку відбулися презентації компаній ПрАТ «Агро-Союз», «KSG-Agro», ТОВ «Деміс-Агро», ТОВ НВ Агрокорпорація «Степова», ТОВ «Агротек», ТОВ «ТД «АгроАльянс», ТОВ «Глобал Білгі».

Кiлькiсть переглядiв: 72

Коментарi