"Сонцеграй"

2016-06-01

З 31 травня 140 учнів загальноосвітнього ліцею стали вихованцями ДЗВ- табору «Сонцеграй» при КЗ «Ліцей».

У вихованців ДЗВ табору «Сонцеграй» день розпочався зарядкою, організайіцною лінійкою, де діти змагалися у знаннях з правил безпечної поведінки під час перебування у ДЗВ-таборі. У загонах пройшла ігрова програма «Давайте познайомимося!». У мовних загонах (англійської мови, української мови) вихованці ознайомилися з програмою занять. У всіх загонах пройшла підготовка до відкриття, де діти готували номер художньої самодіяльності.

Уже з першого дня працював гурток «Живопис», де діти малювали композицію «Птахи на гілках» (керівник В.П.Фесенко). А діти 5 та 4 загонів відвідали екскурсію до пожежної частини.

В кінці дня були підведені підсумки дня та заплановані заходи на наступний день.

/Files/images/ltsey_novini/Ліцей 1.png/Files/images/ltsey_novini/Ліцей 3.png

01 червня у ДЗВ –таборі «Сонцеграй» організовано пройшло відкриття І зміни. На лінійці відбулася перекличка назв загонів та їх девізи. Вихованці мовного загону назву та девіз казали англійською мовою.

Начальник табору Л.М.Біднюк заборонила плакати, сумувати, битись, обзиватись. Запропонувала «клятву», де діти обіцяли жити за власними правилами та законами, завжди бути прикладом для інших, танцювати, розважатися, співати та все з'їдати.

В кінці лінійки всіх чекав солодкий приз. Продовження відкриття відбувалося в актовому залі, де діти показували свої таланти. У концерті звучали пісні, виконувалися танці, гра на музичних інструментах.

День продовжувався по загонових справах.

/Files/images/ltsey_novini/Ліцей 4.png/Files/images/ltsey_novini/Ліцей 5.png

02 червня у ДЗВІ-таборі «Сонцеграй» було проведено конкурс «цікавинки природи» (поробки з природгоно матеріалу.) В роботу включилися всі загони. І ось результат. Виконана виставка «Фантазії природного матеріалу».

Діти 2 загону «Козаки розбійники» вивчили козацькі традиції – як козаки лікувались, як харчувались, як вибирали кошового атамана. На стадіоні тренувались і дуже стомились, але з'їли весмь смачний обід.

У 1 загоні (англійсмька мова) І.П.Бережнаипровела усний журнал-подорож «дивовижна Франція», а у загоні «Філологи» (україномовний загін) було проведено заняття «Подорож океаном рідної мови».

Вихованці 5, 4, 3 загонів не тільки фантазують, але і можуть відпочивати на свіжому повітрі: і біля фонтану, і у дендропарку, і у міському парку.

/Files/images/ltsey_novini/Ліцей 6.png/Files/images/ltsey_novini/Ліцей 7.png/Files/images/ltsey_novini/Ліцей 8.png/Files/images/ltsey_novini/Ліцей 9.png

Кiлькiсть переглядiв: 126

Коментарi