• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Обласний конкурс на кращу методичну розробку з технічной та прикладної творчості

Обласний конкурс на кращу методичну розробку з технічной та прикладної творчості

2016-06-02

/Files/images/btdyu_novini/IMG_8172.JPG

Традиційно кожного року з метою виявлення та поширення педагогічного досвіду з питань удосконалення навчально-виховного процесу у гуртках науково – технічного напрямку позашкільної освіти Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді оголошує конкурс серед педагогів позашкільних закладів області. В ньому взяли участь 5 керівників гуртків Будинку творчості дітей та юнацтва.

В своїх роботах педагоги ставили перед собою завдання підвищення професійного рівня та творчої активності. Методичні розробки містять матеріали щодо планування та організації навчально-виховного процесу, інноваційних технологій навчання та методики реалізації навчальних тем програм у гуртках науково-технічної та декоративно-прикладної творчості. Особливу увагу було приділено практичній спрямованості навчального матеріалу, зв’язку його з життям, мотивації навчальної діяльності вихованців, розвитку інтересу до навчальної діяльності.

Наприкінці навчального року обласним центром були підведені підсумки конкурсу. Приємно відзначити, що роботи Саганець І.М. та Бондар О.І. посіли ІІ місце. Котій В.М., Савченко М.М. та Бовкун І.М. нагороджені грамотою ДОН ОДА за зайняте ІІІ місце.

Кiлькiсть переглядiв: 106

Коментарi