60-річний ювілей школи № 2

2012-10-05

/Files/images/novini2/IMG_2031[1].JPG

Святковий концерт до ювілею школи розпочався парадом, в якому були представлені всі учні школи. Це і військовий парад, який брав участь у святковому параді 9 травня, наймолодші школярі продемонстрували майданс під запальні дитячі мелодії, який підготували вчителі школи І ступеня, окрасою параду став «Золотий фонд» школи – відмінники навчання, спортсмени, плавці, гімнасти, ті діти, які мають вокальні здібності, презентували свої уміння.
І як водиться, на родинному святі були присутні щирі друзі школи, випускники, батьки та керівні особи міста: Ходосовська Т.В., Рубаха Г.П., Коваль В.В. Серед знаних випускників школи були Шевченко В.А., Шишло В.Л., Шишло О.П., Мациборко С.М., Горбенко В.Г., Сапа І.М., Лисичко А.В., Дем’янчук С.С., Жерносік О.І., Безрідний С.І. та багато інших. Когорту вчителів-ветеранів очолював колишній директор школи Сабарня Г.В. Щирими вчительськими усмішками Горбенко Н.К., Глущенко Л.О., Могуренко В.А., Кушнірчук Г.Г., Волкової Н.І. засяяло шкільне подвір’я.
Насиченою була концертна програма шкільного ювілею: пісня за піснею, танець за танцем спліталися у єдиний колосок посвяти вчительському імені, що з покоління в покоління плекає справжню Людину.
Приємним сюрпризом стали й подарунки від гостей, і щирі слова привітання. Від мера міста І.Цупрова школа отримала у подарунок ноутбук та репродукцію картини, Качан Володимир, настоятель храму Златоуста, подарував ікону Казанської Божої матері. Багато ще було подарунків, а ще більше – людського тепла…

Кiлькiсть переглядiв: 125

Коментарi