ВАМ, БЕРЕГИНІ РОДУ!

2016-05-17

/Files/images/9shkola_novini/2gKiRmdh6Us.jpg

МАМА… Скільки поетів описували материнську любов та самопожертву, скільки пісень складено про материнську ласку та доброту, скільки надій і захоплення вкладають у це слово дитячі уста. Мама – це той світлий ангел, який все життя оберігає своїх дітей. День Матері – це ще одна нагода висловити мамі свою вдячність та любов, побажати їй здоров’я та щастя, помолитися за неї.

13 травня 2016 року в КЗ «СЗШ№9» відбулося відзначення маминого дня - святковий концерт «Вам, Берегині роду!».

На свято були запрошені дорогі гості: матусі та бабусі наших школярів. Щирими та сповненими любов’ю почуттями, лагідними словами та своїми творчими виступами діти зі сцени вітали своїх рідних і милих берегинь.

Директор школи Матвєєва О.О. від імені педагогічного колективу відзначила подяками матусь, які активно беруть участь у житті школи, творчо та безкорисливо допомагають створювати комфортні умови для навчання та виховання дітей.

Радісним та щирим було свято в школі. Матері, які прийшли на концерт, уважно слухали привітання, вдячно усміхалися та підтримували оплесками маленьких та великих артистів. А зі сцени пролунало стільки пісень та віршів, стільки теплих та щирих слів, що, здавалося, навіть природа вирішила привітати матусь теплим травневим сонечком.

Кiлькiсть переглядiв: 120

Коментарi