• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Дзвони ж їм, дзвонику, востаннє на дорогу!

Дзвони ж їм, дзвонику, востаннє на дорогу!

2016-05-28

/Files/images/6shkola_novini/scXM0G7K8RU.jpg

27 травня 2016 року у школа міста продзвенів останній дзвоник, сповістивши усіх школярів про закінчення навчального року. Для одинадцятикласників останній дзвінок прозвучав прощальним передзвоном та стартом до нового етапу їхнього життя.

Учні, вчителі, батьки заполонили сьогодні шкільні подвір’я, аби разом провести у доросле життя випускників та привітати із початком канікул молодше покоління школярів.

За доброю традицією, працівники управління освіти та виконкому цього дня відвідали навчальні заклади, аби сказати своє напутнє слово випускникам, подякувати їх наставникам та батькам за виховання молодого, перспективного покоління рідного Покровського краю. Зокрема, начальник управління освіти виконкому Покровської міської ради Г.П.Рубаха, секретар міської ради А.І.Пастух, а також депутат міської ради вітали зі святом останнього дзвоника учнів СЗШ № 6. Г.П.Рубаха подякувала усім вчителям за їх нелегку роботу, привітала учнів із закінченням навчального року та висловила найкращі сподівання щодо світлого та мирного майбутнього нинішніх випускників. Також начальник управління освіти окреслила позитивні зміни, які відбулися у школі у 2015-2016 н.р., вручила грамоти найкращим учням за участь у конкурсах та олімпіадах, а також подяку директору навчального закладу Г.Р.Юртаєвій за плідну працю протягом навчального року.

По завершенню урочистостей, для випускників був проведений останній шкільний урок, під час якого вже колишні учні згадували всі одинадцять років, проведених у стінах рідної школи та востаннє прислухалися до мудрих слів свого класного керівника Т.С. Домніцької. Вже завтра у школі пройде випускний вечір: сьогоднішні випускники попрощаються із дитинством і з надією та вірою у світле майбутнє зроблять свій перший крок у доросле життя.

/Files/images/6shkola_novini/69uSL3zGhV0.jpg/Files/images/6shkola_novini/iSKSnIxWW24.jpg/Files/images/6shkola_novini/QbkBVUGob6c (1).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 210

Коментарi