За честь школи!

2016-04-25

/Files/images/6shkola_novini/7oq32qFpREY.jpg

16 квітня 2016р. в КЗ «СЗШ №6» відбувся щорічний фестиваль для учнів початкових класів «За честь школи!». Під час урочистої частини були нагороджені найактивніші учні 2-4-х класів у номінаціях «Юні інтелектуали», «Юні таланти», «Кращі декламатори», «Юні художники».

Почесним гостем на святі була виконуюча обов’язки начальника управління освіти виконавчого комітету Орджонікідзевської міської ради І.М. Сапа, яка вручила Диплом за І місце в інтелектуальних змаганнях серед учнів 3-4-х класів міста. Ірина Миколаївна відзначила систематичну роботу закладу щодо розвитку творчих здібностей вихованців і побажала учнівському та педагогічному колективу подальших успіхів у вихованні та навчанні обдарованої молоді.

Другий етап фестивалю – інтелектуально-спортивні перегони, у яких взяли участь 6 команд: 1-ші класи «Спортсмени», 2-гі класи «Олімпійці», 3-ті класи «Ерудити», 4-ті класи «Смайлики» та дві команди майбутніх першокласників «Сонечки» та «Живчики». Кожна команда мала пройти свій маршрут, якнайшвидше виконавши всі завдання. Змагання відбувалися за маршрутними листами на таких станціях: «Майстриня», де учні навчилися виготовляти писанки в різноманітних техніках; «Музична» – розучили веснянки; «Театральна» – переглянули лялькову виставу «Рукавичка»; «Картинна галерея», де ознайомилися з творчими роботами учнів; «Спортивно-ігрова» – провели естафети та гралися в українські народні ігри; «Лялькова» – оцінили переваги створеної власними руками ляльки; «Музейна» – переглянули експозиції нещодавно створеного Музею школи. Стомлені, але дуже веселі прийшли команди до фінішу. Журі фестивалю, до складу якого входили представники батьківської громадськості, нагородило кожну команду солодкими призами.
Кiлькiсть переглядiв: 149

Коментарi