• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень психології у дитячому садочку № 13 «Малятко»

Тиждень психології у дитячому садочку № 13 «Малятко»

2016-04-26

/Files/images/kdnz13_novini/DSC07571.JPG

У комунальному дошкільному навчальному закладі № 13 «Малятко» весело, пізнавально та натхненно за ініціативи практичного психолога закладу Дробот Л.В. пройшов тиждень психології «Ми промінчики сонечка» з 18 по 22 квітня 2016 року під девізом «Хай вам ясне сонечко світить у вікно щодня!».

У рамках проведення тижня було сплановано п’ять тематичних днів «Перший день - це Навчання кожен день нове завдання», «Другий день, звісно, Гра – її любить дітвора», «Третій день - Про своє здоров’я — дбай! А як тільки хтось хворіє, зразу й сонечко тускніє», «Четвертий день – це Виховання. Про те, як нам виховувати дітей, веселих, дружніх та добрих», «П’ятий день - Маленьким дітям про великі права».Заплановані заходи пройшли в цікавій формі для дітей, батьків і педагогів закладу. Дуже багато було проведено різних психологічних акцій: «Всім, всім хорошого настрою!», «Аптечка для душі», «Подари посмішку дітям». З метою налаштування дітей на спільну взаємодію та налагодження контакту з дітьми раннього віку проведені «Хвилинки спілкування», з дітьми дошкільного віку – пізнавально-розважальна гра «Розумники і Розумниці», психологічне заняття «У сонечка вчимося доброти», незвичайний театр – повітряних кульок для малят «Зайчикова хатка», малювання на асфальті «На малюю сонце в небі», заняття з елементами арт – терапії «Мій настрій» де діти із задоволенням малювали на каменях, пластикових тарілках, шпалерах тощо. Усі співробітники закладу також прийняли активну участь у тижні психології через психологічну гру «Візьміть, те що вам потрібно», виготовлення колажу «Промінчики твого здоров’я», вправу «Спіймай бажання» та «Аптека для душі», флешмоб «Візьми шматочок щастя» тощо. Батьки вихованців не залишилися осторонь, а були активними учасниками різних акцій – Психологічна акція «Подаруй усмішку», засідання сімейної студії «Ваша думка» - «Психологічна готовність дітей до навчання у школі», вправа «Зроби комплімент» тощо.

За підсумками тижня психології можна зробити висновок, що усі учасники отримали великий заряд енергії, почуття радості, гарного настрою та яскравих приємних емоцій.

/Files/images/kdnz13_novini/20160422_113213.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi